--> -->

Veste bună pentru Dinamo: poate fi titular!

Unul dintre jucătorii importanți ai lui Dinamo, fotbalist cu glezna fină, Dani Iglesias, le-a dat emoții ”câinilor”, mai ales că a ieșit accidentat la amicalul de la Buzău, scor 2-2, după o intrare tare a unui adversar.

Decarul formației este, probabil, cel mai faultat elev al lui Burcă, victima preferată a intrărilor dure ale adversarilor.

Accidentat la coapsă

Spaniolul a fost înlocuit de Bobea pe final de meci, având probleme la coapsa dreaptă. Ibericul a ieșit cu o compresă cu gheață, pe care a păstrat-o și în autocar. Totuși, situația lui medicală este mai bună, iar fotbalistul de 27 de ani poate să fie apt de joc pentru duelul din Copou, cu Poli Iași, de sâmbătă, de la ora 16:00.

”A simțit o durere la bicepsul femural, să sperăm că nu e ceva grav și că o să-l avem pentru următoarele meciuri”, a explicat Burcă, imediat după meci.

Poate mai mult

După ce a avut o întindere, Iglesias a început să se pregătească normal și, în mod normal, nu are cum lipsi din primul 11.

Iglesias are un gol în 17 meciuri. Fotbalistul a fost titular în 79 la sută dintre jocuri, bifând 81 la sută din minutele partidelor în care a fost folosit. Totuși, poate oferi un randament superior, în conformitate cu numărul pe care îl poartă pe tricou.

Citește și

Pensiile de peste 2.000 de lei se majorează cu mai puțin de 12.5%. Explicațiile ministrului