Veste bună pentru Dinamo: Morar e bine!

Dinamo a reușit victoria în partida cu Chindia, scor 2-0, primul succes în deplasare pentru echipa ”câinilor roșii”, al doilea meci consecutivu fără gol încasat.

Dusan Uhrin a făcut apel la calm, chiar dacă suporterii roș-albilor au început să spere, văzând o schimbare în bine în jocul echipei.

Capitalul de încredere pentru ceh este uriaș în acest moment, văzut ca soluția de salvare a formației, pentru a treia oară la rând, de la retrogradare.

Urmează vineri partida cu FCU Craiova în Ștefan cel Mare, apoi este confruntarea cu Mioveni, în deplasare, alte 6 puncte chiar ar putea îndeplini visul ”câinilor”.

”Acum văd doar barajul”

”Mă simt ca după o victorie, normal, trebuie să pregătesc echipa pentru meciul următor, am câștigat, dar e un pas mic pentru mine, dacă vrem să realizăm ceva mai mult, trebuie să continuăm cum am evoluat astăzi și să vedem dacă vom avea succes în continuare.

Trebuie să fim pregătiți pentru meciul următor. Am câștigat, sunt fericit 10 minute după meci și asta este tot. Trebuie să continuăm să evoluăm bine, în repriza a două am jucat așa cum mi-am dorit. Fiecare adversar are un avantaj față de noi, au mai multe puncte.

Este un pas mic, jucătorii trebuie să se concentreze pe meciul următor, ne dorim să salvăm Dinamo, dar acum văd doar barajul, vedem după meciul următor, cu Chindia a fost doar un pas mic”, a comentat Uhrin la finalul partidei.

Morar e bine!

Andrei Radu a ieșit accidentat, sunt semnale că va rata partida cu oltenii. Morar a avut și el ceva probleme medicale, însă nu sunt serioase, ceea ce e de bine pentru dinamoviști.

”Nu știu ce accidentare are Radu, pare una serioasă, poate va fi pregătit petru meciul următor, dar nu știu. Morar nu are nimic serios, poate două zile de repaus. Răuță și Patriche vor intra în teren la meciul următor, poate Jovanovic.

Torje sigur nu, doar aleargă și nu face antrenamente fizice” a declarat Uhrin în cadrul conferinței de presă de după meci”, a mai declarat cehul.

Citește și

Orban despre Cîțu: ”Unitatea militară PNL”