--> -->

Veste bună pentru Dinamo. Încă o problemă rezolvată

Dinamo mai primește și vești bune! ”Câinii” vor evolua cu spectatori în debutul sezonului în eșalonul secund, mai exact, poimâine, de la ora 18:00, contra Progresului Spartac.

Partida nu se va mai desfășura la Buftea, fără spectatori, ci la Clinceni, acolo unde va fi permis și accesul spectatorilor

Bilete scumpe

Fiecare bilet de acces costă 30 de lei, este decizia gazdelor, care, logic, la fel ca alte viitoare adversare ale lui Dinamo, vor dori să aibă o rețetă financiară cât mai consistentă având în vedere calibrul adversarului.

„Câinii” sunt familiarizați din prima divizie cu stadionul de acolo, ultima oară evoluând în urmă cu două săptămâni la Clinceni, acolo unde au pierdut amicalul cu FCSB 2 A Clinceni (1-3).

De asemenea, oficialii dinamoviști au confirmat faptul că s-a ajuns la un acord cu viitorul sponsor oficial al clubului, compania de pariuri 888.com, al cărui nume va apărea pe tricouri, imediat după ce se va lămuri situația siglei și sosirea echipamentului pentru Liga 2.

350.000 de euro de la sponsorul principal

Roș-albii ar încasa aproximativ 350.000 de euro pe sezon, la care se adaugă diverse bonusuri de performanță. Cei din DDB au confirmat, neoficial, mutarea, în cadrul unui comunicat: „A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006”.

888.com este o casă de pariuri online care a rămas în memoria microbiștilor români din sezonul 2005-2006. Atunci, Steaua întâlnea Middlesbrough în semifinalele Cupei UEFA și era eliminată dramatic de englezi, după golurile marcate pe final de Massimo Maccarone. Italianul a rămas un erou pentru „câini”, a fost înscris și în DDB.

Citește și

CTP, tăios: ”Halepbăda”. Mesaj pentru Simona