Veste bună pentru Dinamo: este apt de joc!

Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională, iar în ultimele zile s-a propagat subiectul legat de biletele pe care suporterii giuleșteni le-au cerut, apoi le-au refuzat, pentru derby.

Dani Iglesias poate!

Zeljko Kopic pregătește primul său derby din România și a primit o veste bună.

Mijlocașul central al lui Dinamo, Dani Iglesias (28 de ani), va fi apt pentru derby-ul de sâmbătă și, chiar dacă n-a terminat partida cu Petrolul Ploiești (scor 0-1) pe teren, din cauza unei lovituri la gleznă, poate intra cu Rapid din primul minut, a anunțat iamsport.ro.

Ibericul a fost om de bază în sezonul din eșalonul secund al ”câinilor”, a marcat și la baraj, contra lui FC Argeș, în acea victorie cu 6-1, dar, apoi, a început slab ediția de prima divizie. Sosirea lui Kopic l-a revitalizat pe decar, care a devenit un om important pentru antrenorul croat.

În contextul în care Domagoj Pavicic (29 de ani) și Eddy Gnahore (30 de ani) nu sunt chiar la capacitate maximă, Iglesias constituie o speranță pentru jocul dinamoviștilor, sâmbătă seară.

Railean, Velkovski și Milanov, încă în afara listei LPF

”Câinii” îi au încă în afara lotului înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal pe Dorian Railean (29 de ani), Darko Velkovski (28 de ani) și Georgi Milanov (31 de ani).

Problema fundașului este legată de certificatul internațional de transfer, bucureștenii așteaptă acel act. Totodată, Dinamo trebuie să-l înregistreze și pe portarul moldovean, dar nu se grăbește încă, e acoperită, momentan, pe acel post, pentru derby-ul cu Rapid.

Citește și

Klaus Iohannis reintră în rolul de globe-trotter: Asia-Express!