Dujmovic poate fi ”câine” și la Buzău

Dinamo a învins astăzi fără probleme pe CS Tunari, scor 3-0 (1-0), obținând biletele pentru play-off-ul Cupei României, competiție ce are un nou format începând din acest sezon.

Pe lângă alte două bare, ”câinii” au punctat prin Neluț Roșu (15), Ahmad Bani (62) și Alexandru Pop (90), elevii lui Ovidiu Burcă controlând meciul cu ilfovenii din startul duelului.

Dinamo a început în formula Dujmovici – Buleică, Giafer, Patriche, Amzăr – N. Roșu, Iglesias – Bordușanu, Bani, Ghezali – Buhăescu. Pe parcurs au mai intrat V. Lazăr, Laruccea, Al. Pop, Delcea și Oncescu.

Un singur lucru a creat probleme ”câinilor”, accidentarea pe final de meci a portarului titular Filip Dujmovic, din nou unul dintre jucătorii foarte buni ai formației. Goal-keeper-ul a acuzat dureri și a fost înlocuit de Burcă în minutul 87.

Poate juca și duminică

Totuși, primele vești sunt îmbucurătoare.

Burcă a decis înlocuirea lui Dujmovic tocmai pentru a nu risca agravarea situației jucătorului, iar dinamoviștii îl vor revedea pe acesta din nou între buturi de la proxima etapă, cu Gloria Buzău, în deplasare, duminică, de la ora 11:00.

Citește și

Dana Budeanu, revoltată de o factură colosală la curent: ”Mama a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”