--> -->

Veste bună pentru Burcă: au venit actele!

Dinamo are meci în această seară, de la ora19:00, la Târgoviște, contra celor de la Metaloglobus, în play-off-ul Cupei României. Și mai important este duelul din campionat de vineri, din Giulești, contra Rapidului, de la ora 21:30.

Au venit actele, Lucas poate fi înregistrat de Dinamo

„Câinii” și Ovidiu Burcă au primit semnale pozitive vizavi de situația fundașului brazilian Lucas Alves, 31 de ani, jucător cu experiența sezoanelor petrecute în prima ligă helvetă sau din Portugalia, printre altele.

Suflarea dinamovistă așteaptă cu nerăbdare să-l vadă la lucru, pe teren, pe acest fotbalist.

Lucas a intrat în posesia actelor pentru a fi înregistrat, conform Radio Dinamo, iar oficialii grupării din Ștefan cel Mare se vor ocupa de toată documentația necesară legitimării sud-americanului pentru partidele oficiale ale roș-albilor.

Concurență și mai mare pentru primul 11

Pentru confruntarea din Cupa României, Lucas va fi în continuare spectator. Fostul căpitan al lui Luzern a semnat de o lună cu „câinii”, a avut de urmat un program separat de pregătire, fiind în urmă cu condiția fizică, acum este la capacitate maximă și ar putea fi o soluție pentru Ovidiu Burcă începând de la derby-ul cu Rapid.

Totuși, chiar dacă au intrat în posesia documentelor brazilianului pentru înregistrare, dinamoviștii nu au de gând să forțeze integrarea lui Lucas în formația bucureștenilor.

În perspectiva partidei cu giuleștenii, dacă nu vor apărea detalii neprevăzute, Ovidiu Burcă are de gând să continue în linia defensivă cu Răzvan Patriche și Josue Homawoo, în condițiile în care studiază ideea a aborda meciul cu Metaloglobus cu perechea de stoperi Deniz Giafer – Ricardo Grigore.

Cu siguranță, după pauza competițională, mai ales după ce va juca și în amicalul programat pentru începutul lunii septembrie, Lucas va fi un concurent real și va pune presiune pentru un loc în primul 11.

Citește și

Oana Sârbu despre viața sa amoroasă: „Dacă iubesc? Enorm!”