Veste bună de Revelion pentru Dinamo: e liber de contract

Dinamo a anunțat că va efectua până la cinci transferuri în această pauză competițională, după ce va rezilia cu mai mulți jucători.

UTA Arad a anunțat astăzi despărțirea de 3 jucători aflați pe lista neagră a lui Laszlo Balint: Florin Ilie, Sorin Bustea și Marius Tomozei, ultimul aflat pe lista lui Dinamo.

La Arad nu mai avea loc

”Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei.

Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu.

Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Profită ”câinii”?

Dinamo este interesată de Marius Tomozei (31 de ani) și îl poate aduce la iarnă. În luptă pentru semnătura acestuia este și CS Mioveni, formație care are un plus față de ”câini”, situația clubului fiind mai bună, iar Alexandru Pelici a mai lucrat cu Tomozei la trei cluburi.

Chiar și fundașul în cauză a explicat zilele trecute că are patru oferte din Liga 1, fiind monitorizat de câteva cluburi, plus alte oportunități de la divizia a doua.

Tomozei a strâns doar patru meciuri în actuala ediție pentru UTA, intrase în toamnă într-o contră cu antrenorul principal.

Citește și

Rici Grigore poate să fie mulțumit că a plecat Mircea Rednic: ce soartă îi pregătise „Puriul”