Verdictul lui Dănuț Lupu înaintea startului Ligii 1: ”Doar dacă se va ajunge la asta”

Dănuț Lupu n-are încredere în lotul lui Flavius Stoican!

Mai mult, fostul mijlocaș al ”câinilor” susține că antrenorul nu ar fi trebuit să fie atât de încrezător și să afirme că va salva clubul de la retrogradare, fiindcă este posibil să aibă o surpriză neplăcută la finalul sezonului.

”Doar 18 echipe”

”Eu, când a venit Flavius, am zis că nu trebuia să facă declarațiile pe care le-a făcut – că o să salveze echipa de la retrogradare. S-ar putea să reușească asta doar dacă vor fi făcute 18 echipe.

Eu mi-aș dori ca Dinamo să se salveze. (Are lot să se salveze?) Părerea mea că nu, dar îmi doresc asta. Nu cred că există dinamovist care să nu vrea asta.

Au transferat în limita posibilităților. E greu să aduci jucători buni, liberi de contract. Credeți că domnul Mureșan nu și-ar fi dorit să aducă jucători buni? Au luat 800.000 de euro, dar nu știu dacă mai au 5 euro în cont”, a declarat Dănuț Lupu, la Fotbal Club.

Îl critică pe Filip

De asemenea, Dănuț Lupu salută vânzarea lui Deian Sorescu în Polonia, dar nu înțelege de ce a fost adus la club, în vară, Steliano Filip, un jucător care oricum nu a ajutat clubul, și care acum își dorește să plece liber de contract.

”Deian Sorescu trebuia lăsat să plece din vară. Au făcut și fanii acea gafă, pe care nu trebuiau să o facă.

Filip este prietenul meu, dar am zis ca nu trebuia adus inapoi. Nu se chinuia nici copilul, nici Dinamo. La ora cand l-a adus, pe postul ala a juca un copil, care juca bine. Să fim serioși, Filip nici nu a ajutat Dinamo”, completat Lupu.

”Nu vor găsi sponsor”

Fostul internațional român crede că, în acest moment, este greu ca Dinamo să atragă investitori, deoarece clubul nu oferă aproape nimic: stadionul nu, sigla și culorile nu, iar jucătorii sunt de o calitate îndoielnică.

Singurul lucru veritabil pe care Dinamo îl ”deține” sunt suporterii.

”Ok, nu retrogradează: la anul ce fac? Că tot nu poți să faci transferuri, să aduci jucători. Eu am avut o ceartă și o să mai am ceartă cu cei din DDB. Cine dă bani pentru nimic? Te duci și dai banii pentru ce?

Eu nu cred că o să găsească sponsor. Mi-ar placea să vină 10 investitori, să bage 100 de milioane de euro, dar cine ar băga bani în ceva ce nu are nimic? Al cui este Dinamo?

A nimănui. Nimeni. Cei din DDB dețin niște acțiuni, dar n-au putere să facă nimic. În acte, este firma lotus, care este a nimănui, datorii sunt… nu știu”, a conchis Dănuț Lupu.

Citește și

Cu cine forțează Stoican victoria în Trivale. Surprizele piteștenilor