Verdict dur după cazul de xenofobie de la Sepsi – Craiova: ”Execuție”

A venit verdictul Comisiei de Disciplină a FRF în cazul scandalului de xenofobie de la meciul Sepsi – FCU Craiova, din etapa a 23-a a SuperLigii.

Iată care sunt deciziile forului federal:

– Sepsi câștigă cu 3-0 partida cu FCU Craiova, la ”masa verde”!

– FCU Craiova nu va avea galerie în următoarele 6 meciuri disputate în deplasare sau teren neutru.

– 25.000 de lei amendă primită de Sepsi.

– 22.500 de lei amendă primită de FCU Craiova

Verdictul NU este definitiv și poate fi atacat cu apel la comisiile din România, apoi la TAS.

Sepsi: ”E incredibil!”

Sepsi este foarte nemulțumită de decizia Comisiei de Disciplină. ”E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

După decizia Comisiei de Disciplină, Sepsi va avea 37 de puncte și s-ar desprinde în play-off de următoarea clasată, Petrolul, care are acum 33 de puncte. Decizia mai poate fi atacată la Comisia de Apel, apoi la TAS.

Mititelu: ”A fost o execuție!”

”Asta a fost soarta CRAIOVEI în toată istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!”, a postat Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

”O decizie nechibzuită. A fost o execuție! Sunt două aspecte: ori a fost o execuție pentru ca Burleanu să determine galeriile să înceteze cu scandările xenofobe sau a fost o operațiune pentru ca Sepsi să ajungă în play-off cu orice preț.

Cred însă că această decizie va atrage o și mai mare ură împotriva secuimii, dacă Sepsi va ajunge în play-off”, a adăugat Adrian Mititelu, într-o reacție pentru GSP.

Citește și

160 de replici, după cutremurul de marți din Gorj. INFP: ”Suntem la cheremul naturii”