Velkovski n-a mai ajuns vineri în cantonament. Care e situația lui, ce face Andrei Nicolescu

Primul, și singurul, transfer al iernii până acum la Dinamo, Darko Velkovski nu a mai ajuns vineri seară în cantonamentul din Antalya al ”câinilor”.

El va ajunge de-abia sâmbătă în Turcia, pentru a-și cunoaște noii coechipieri. Darko nu a mai ajuns în această seară întrucât nu a mai zburat avionul de la Skopje, conform programării, din cauza ceții.

Oficialii lui Dinamo au dat asigurări că toate actele sunt în regulă, în ceea ce-l privește pe internaționalul nord-macedonean, iar el va începe de sâmbătă seara antrenamentele ușoare. Oricum, el s-a pregătit individual în ultima perioadă, la Skopje.

Andrei Nicolescu ”is back in business”

În această seară va ajunge la București administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, care a petrecut perioada recentă în Mexic.

Acesta va „intra în pâine” rapid, va avea o ședință cu reprezentanții Renovatio, compania care deține 21,67% dintre acțiunile Red&White prin intermediul soecității RNV Sport SRL.

Părțile se vor pune la masă pentru a discuta suplimentarea bugetului de transferuri, „câinilor” fiindu-le dificil până acum să atragă jucătorii doriți.

Unde se împotmolesc discuțiile dintre Dinamo și fotbaliști

Surse ale Gazetei transmit că oficialii lui Dinamo au purtat discuții cu mai mulți fotbaliști care au transmis că ar veni la echipă pentru antrenorul Zeljko Kopic, dar părțile nu reușesc să ajungă la un acord.

Discuțiile se blochează atunci când vine vorba despre două aspecte cruciale, banii și durata contractelor.

Acesta va fi un alt subiect dezbătut de acționarii clubului.

Citește și

Rareș Bogdan se dă mare după ce Marcel Ciolacu a amenințat cu o rupere a coaliției