--> -->

Vedetă PRO TV naște controverse: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”. Mîndruță, reacție acidă

Vedeta PRO TV Dragoș Bucur a anunțat pe Facebook faptul că nu se va vaccina anti-Covid-19. Vedeta emisiunii ”Visuri la cheie” a fost infectat cu coronavirus în septembrie anul trecut.

Soțul cântăreței Dana Nălbaru, el însuși actor, Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții de toate felurile pe pagina sa de Facebook. Critice, dar și de apreciere.

”În cazul în care nu aveți pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris realizatorul emisiunii ”Visuri la cheie”.

Postarea lui Dragoș Bucur a strâns 4.000 de aprecieri, 350 de distribuiri și au fost înregistrate 1300 de comentarii.

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat atunci Dragoș Bucur pentru stirileprotv.ro. În momentul depistării sale cu coronavirus, producătorii emisiunii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în izolare până la aflarea rezultatelor testelor.

”Am fost și eu celebritate și-l înțeleg pe Dragoș Bucur că nu mai vrea să poarte masca. E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă. Ideal ar fi acum și un tricou cu numele, că la televizor scrie prea mic”, a ripostat Lucian Mîndruță pe Facebook.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Pam Beach Olimp vine cu oferte Early Booking pentru sezonul estival