--> -->

Vasile Dîncu: ”Prima și cea mai veche iubire”

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a făcut o dezvăluire care sigur îl va înnebuni pe Gigi Becali, patronul lui FCSB. Oficialul Executivului a recunoscut că este dinamovist!

După ce a fost criticat pentru legătura sa cu CFR Cluj, mai ales că a fost prezent la petrecerea de titlu a ardelenilor, nu doar acum, dar și înainte de pandemie, Vasile Dîncu a venit cu o mărturisire la care nu se aștepta nimeni.

”De pe vremea lui Dumitrache și Lucescu”

Vasile Dîncu a intrat în conflict cu cei de la FCSB și cu patronul Gigi Becali, în contextul declarațiilor privind posibilitatea ca vicecampioana să joace pe noua arenă din Ghencea.

Ministrul Apărării Naționale susține că este dinamovist de mic, de pe vremea fostelor glorii Florea Dumitrache, Mircea Lucescu, Ion și Radu Nunweiller.

”Am câteva echipe cu care țin. Prima și cea mai veche iubirea a mea este, din păcate, un eșec fotbalistic: Dinamo București. Sufăr când mă uit la ce a mai rămas din Dinamo. Iubesc echipa de pe vremea lui Florea Dumitrache și a fraților Nunweiller, a lui Lucescu.

Marea generație a dinamoviștilor. Iubesc și echipa din Bistrița, Gloria, pentru că acolo m-am născut”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul MApN, pentru Euronews.

”Am fost mai apropiat de CFR Cluj”

În ceea ce privește implicarea sa la CFR Cluj, Vasile Dîncu a explicat în ce sens este apropiat de campioana României.

”Și echipele din Cluj, am făcut facultatea la UMB și nu pot să nu țin cu U Cluj atunci când este cazul. Operativ, să spun așa, sigur că am lucrat mai mult, am fost mai apropiat de CFR Cluj, care a făcut performanță internațională și mie îmi place să premiez excelența”, a spus Vasile Dîncu, potrivit sursei citate.

Citește și

Atunci va elibera Traian Băsescu vila de protocol: ”Bravi bărbați ai țării”