Vasile Dâncu despre cine vrea să investească la CFR Cluj și cu cine ținea înainte de campioni

A fost și este un om politic influent. Este cel despre care se spune că l-a așezat sau ajutat enorm să devină președintele FRF pe Răzvan Burleanu. Vasile Dâncu a fost un personaj extrem de influent în PSD şi în timpul guvernării acestui partid, din perioada în care la FRF au avut loc alegerile din 2014, când Burleanu a ieşit învingător după ce Gică Popescu a fost condamnat.

Este nelipsit din delegaţia FRF la meciurile echipei naţionale. Dâncu a devenit apropiat de CFR Cluj după ce echipa a fost preluată de Neluțu Varga, iar acum vorbește în premieră despre situația de la formația lui Dan Petrescu. Acesta a dat detalii despre negocierile cu Tesla, companie interesată să investească la CFR, și a anunțat că și o altă firmă vrea să sponsorizeze campioana. ”S-au amânat discuțiile cu o filială Tesla din Europa. Am vorbit și eu cu cei de acolo. Încă a rămas proiectul. Urmează să vină cineva la Cluj când se poate circula cu avionul.
Și mai e o fabrică mare de medicamente care vrea să vină ca sponsor. Nu s-a pus niciodată problema de vânzare. Sunt discuții la club cu vreo doi sponsori mari care să vină lângă NTT Data”, a declarat Vasile Dâncu pentru Fanatik.

”Eu sunt dinamovist, dar deja încep să uit de Dinamo. Sunt profesor la UBB, am fost student și Universitatea Cluj e iubirea tinereților mele. Îmi place Gloria Bistrița, dar din păcate Gloria a dispărut. Dar sunt cel mai apropiat de proiectul CFR pentru că acolo un proiect profesionist. Mi-e dor cu adevărat de un derby Steaua – Dinamo, cu tribunele pline, și mi-aș dori și un meci CFR – Steaua pe Arena Națională, cu tribunele pline și fără distanțare socială”, a completat Dâncu.

Citește și

Unii lucrează, alții ”lucrează”! Ce-au mai făcut suporterii, încă o dată, ce vor investitorii

No Comments Yet

Comments are closed