Varianta spaniolă. Cine-l va înlocui pe ”Guriță” dacă se desparte de Dinamo

Cosmin Contra este tot mai criticat de către suporterii dinamoviști. Este considerat printre principalii vinovați de situația sportivă a echipei, care tocmai a bifat a 4-a înfrângere la rând. Și ”Guriță” a spus că va avea încă o discuție concretă cu Rufo Collado și, dacă se va ajunge la concluzia că e mai bine să plece, se dă la o parte.

În cazul unei despărțiri de ex-selecționer, șefii spanioli ai clubului au o variantă de înlocuire a antrenorului român: Jose Luis Oltra (51 de ani). GSP.RO a scris că actualul antrenor beneficiază încă de încrederea șefilor lui Dinamo, însă în eventualitatea plecării actualului antrenor, spaniolii știu deja pe cine vor instala în locul său. Jose Luis Oltra este un apropiat al lui Pablo Cortacero și fost antrenor la echipe precum Levante, Deportivo La Coruna, Almeria, Cordoba sau Granada.

Jose Luis Oltra a mai fost o variantă pentru Dinamo, la începutul verii, însă ibericii l-au preferat pe ”Guriță”. Oltra a antrenat 13 echipe în cariera sa, petrecând în medie un singur an la fiecare dintre acestea. Cea mai longevivă aventură a lui Oltra a fost la Cordoba, unde a condus echipa între iulie 2015 și noiembrie 2016.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Alergând… cu gândul la copii

No Comments Yet

Comments are closed