Vara ne distrăm în Bulgaria, toamna suntem români! CFR Cluj forțează iar primăvara + record al campioanei

CFR Cluj s-a obișnuit cu aerul tare al grupelor Europa League și vrea din nou în primăvara europeană. În această seară, a făcut instrucție cu ȚSKA Sofia, chiar în Bulgaria, pentru un debut perfect în acest sezon. 2-0 de mare echipă în deplasare.

Ardelenii au avut de pătimit în prima parte, pe fondul unei atmosfere superbe și a cântecelor celor 12.000 de fani ai gazdelor, care au avut permis accesul în tribune. Cu același joc tăios, lovind atunci când i s-a ivit ocazia, supercampioana României a obținut un succes extrem de important în tentativa de a ajunge din nou în 16-imile EL.

Ciprian Deac a avut iar o seară magică. O centrare de gol pentru reușita lui Rondon, care a dat aripi românilor, apoi a executat magistral un penalty cu care a lămurit situația la Sofia. CFR Cluj a jucat inteligent, le-a permis gazdelor să țină mingea, închizând bine spațiile către buturile lui Bălgrădean.

O menține specială pentru ”Pufi”, care a fost foarte util în prima repriză, a contribuit din plin la succes. În celălalt meci al etapei, AS Roma s-a impus în Elveția pe terenul celor de la Young Boys Berna. Formația helvetă va fi următorul adversar al ”feroviarilor”, în Gruia, peste o săptămână.

La fiecare debut, în cele 5 campanii anterioare de grupe în Europa, CFR Cluj a învins de fiecare dată!

Citește și

Cosmin Contra: ”Și eu sunt neliniștit de situația banilor”. Ce promite pentru Sepsi, ce i-a transmis Cortacero

No Comments Yet

Comments are closed