Valurile te aduc la Marea Bălăceală de la Magic Place Aqua Park

Suntem în toiul verii și deși nu toți putem merge la mare, unii din cauză că ne este frică să mai călătorim cu trenul din cauza coronavirusului și nu avem mașină, alții deoarece se tem de aglomerația de pe litoral. Pentru ei și nu numai, există o soluție în inima Bucureștiului – Magic Place Aqua Park.

Cu o suprafață de 7 hectare, fostul ștrand Crângași s-a transformat de 5 ani într-un parc acvatic în toată regula unde se respectă toate normele impuse în vigoare de Ministerul Sănătății și unde te poți bucura zi de zi de singura piscină cu valuri din București, 10 tobogane mari, 2 tobogane pentru copii, un bazin semi-olimpic care are culoare de înot, două piscine cu tobogane pentru copii și două piscine pentru adulți.

Te temi de COVID-19? Trebuie să știi că se respectă distanța de 2 metri între sezlonguri, care sunt atât la umbră lângă piscine, cât și pe spațiul verde pentru cei care vor mai multă intimitate. Nivelul de clor este controlat zilnic pentru a nu fi probleme, iar la microfon DJ-ul anunță din oră în oră măsurile impuse pentru evitarea infectării cu noul coronavirus.

Și poți petrece o zi întreagă în parcul acvatic pentru doar 40 de ron în timpul săptămânii și 60 ron în weekend. De asemenea, există și tarife speciale pentru elevi, studenți sau abonamente cu 10 intrări sau pe tot sezonul. DETALII AICI.

După ce te-ai săturat de bălăceală poți să mergi la terasa din interiorul parcului acvatic de unde poți să-ți procuri mâncare și băutură pe baza unei brățări pe care o primești la intrare și pe care o încarci de la început cu suma pe care vrei să o cheltuiești în acea zi. La final, dacă-ți rămân bani, ți se vor restitui.

Iar dacă ai copii, ei vor fi cei mai fericiți. Sunt multe locuri de joacă cu tobogane, animație pentru ei în fiecare zi și show-uri de magie.

DJ-ul va asigură zi de zi buna dispoziție, există aqua gym zilnic, concursuri de sărituri și meciuri de polo, dar și weekend-uri tematice până la finalul verii. Așa că lasă frica deoparte și bucură-te împreună cu familia de Marea Bălăceală de la Magic Place Aqua Park din Crângași, Șoseaua Virtuții, nr 55.

No Comments Yet

Comments are closed