Vali Vijelie despre căsnicie și aventuri extraconjugale: „Te-aș iubi aici, iar acasă pe soția mea”

Vali Vijelie a fost invitatul special al ultimei ediții a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, care a fost vizionată de 1,5 milioane de români!

Printre temele abordate au fost și cele legate de jumătatea vieții lui, soția, Carmen, dar și chestiuni delicate, legate de alte femei cu care a avut legături, mai mult sau mai puțin serioase.

Artistul în vârstă de 50 de ani a ținut să lămurească, pe un ton amuzant, de când este împreună cu Carmen Rusu: „De 25 de ani, am și zis că, dacă mergem la RAR (n.red – Registrul Auto Român) împreună, nu ne mai înscrie nimeni, ne-am învechit”. Chiar dacă el a fost crai în această perioadă de sfert de veac alături de Carmen, manelistul a precizat că nu și-ar ierta soția în cazul în care l-ar înșela.

„Dacă aș ierta-o? Nu, sincer nu! Dacă ar vinde casa, dacă am rămâne fără bani, nu ar fi o problemă, dar dacă ar greși, i-aș mai da și ce nu am și aș pleca! Eu sunt un om orgolios, așa am fost crescut. femeia trebuie să respecte! Dar eu văd că ea e doar pentru mine. Ați spus că am avut mici escapade. Hai să vă spun ceva: hoțul neprins e negustor cinstit! Orice bărbat își pierde mințile din gelozie. Da, mi-a părut rău că mi-am supărat soția, că am supărat multă lume”, a mărturisit cântărețul.

Vali Vijelie a răspuns cu diplomație la întrebarea dacă ajută minciuna într-o căsnicie. „Minciuna te ajută doar să nu rănești persoana! Dar minciuna are picioare scurte. La o televiziune, am fost întrebat ce s-a întâmplat când m-a aflat soția, am zis în glumă că a pus mâna pe un ciomag și-a dat în mine. Soția e foarte civilizată, avem discuții între noi doi, atât, fără ca să asiste copiii. Cea mai mare pedeapsă e când nu vorbește cu mine. Îmi dau seama când am greșit, mă duc în cameră, mă pun în pat, caut s-o împac. Mai greu, dar reușesc. Uite că m-a suportat atâta timp”, a comentat Vali Vijelie.

Pornind de la o melodie cunoscută a lui, cântărețul de muzică de petrecere a fost întrebat direct de Denise Rifai: „Poate un bărbat să iubească în același timp două femei?”. „Noi, pentru femei, suntem ca niște copii.

Vezi tu, te privesc în ochi: „Ochii văd, inima cere!”. Știi ce gândesc eu: „Nu mă vede nimeni!”. E o plăcere a inimii, atâta tot. Vezi ceva rău în asta? Pe tine, te-aș putea iubi aici, iar când ajung acasă, să o iubesc pe soția mea”, a răspuns, zâmbitor, artistul.

Citește și

Scenariul redeschiderii sezonului de nunți: petreceri reluate din 15 mai