--> -->

Vali Lazăr, pedepsit după un gest șocant: ”La a doua abatere, reziliere!”

Vali Lazăr (33 de ani), fotbalistul celor de la CS Păulești, formație de Liga 3, a fost sancționat de conducerea clubului prahovean, ca urmare a gestului făcut de jucător în amicalul de sâmbătă, împotriva lui Dinamo, scor 0-0.

Trei salarii și a pierdut posul de la juniori

Daniel Iancu (52 de ani), directorul sportiv al CS Păulești a spus, pentru Gazeta Sporturilor, că ex-dinamovistul va fi sancționat din punct de vedere financiar, urmând a-i fi reținute 3 salarii. În plus, și-a pierdut postul de antrenor la juniori.

”L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a declarat Daniel Iancu, directorul sportiv al CS Păulești, pentru Gazeta Sporturilor.

Vasile Vasile, președintele clubului CS Păulești, a vorbit, de asemenea, despre situația lui Vali Lazăr: ”Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”.

A aruncat cu chiloți spre banca lui Ovidiu Burcă

Plecat după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr (33 de ani) s-a reîntâlnit cu tehnicianul lui Dinamo în amicalul jucat sâmbătă, la Buftea. 

După ce în finalul anului trecut l-a criticat pe Ovidiu Burcă, spunând despre el că ”se crede psiholog mare”, Vali Lazăr a făcut un gest ciudat.

În prima parte a amicalului, extrema de la CS Păulești a evoluat pe partea stângă, chiar în fața băncilor de rezerve. Și s-a contrat de mai multe ori cu Ovidiu Burcă.

La un moment dat, fostul jucător al „câinilor” a făcut un gest ciudat. A scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca lui Dinamo. ”Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său.

Acesta și-a continuat ulterior disputa cu Ovidiu Burcă. ”Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă.

Antrenorul i-a dat replica: ”Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou ”Psihologule”, potrivit playsport.

La final, când Lazăr a venit să dea declarații, iar Ovidiu Burcă pleca, fotbalistul a strigat: ”Gata! A plecat marele psiholog și licențiat!”. După meci, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să discute cu reporterii despre incidentul cu Lazăr.

Discurs dur

”Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. Despre ce vorbim?!

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off.

Îi dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora”, a mai zis Vali Lazăr, după meci.

Citește și

Mihai Pintilii, virulent: ”De trei săptămâni, își face nume pe spatele meu!”