--> -->

Vali Lazăr a intrat în conflict și cu Ovidiu Burcă!

Vali Lazăr nu a fost trecut pe foaia de joc pentru meciul dintre Dinamo București și Unirea Slobozia, partidă câștigată de ”câini” cu scorul 1-0 după reușita lui Alexandru Pop.

După 8 meciuri, Dinamo are 9 puncte (3 victorii, 5 înfrângeri) și e pe 15. Unirea Slobozia e pe 6, cu 14 puncte.

Lazăr, o dilemă

Înainte de startul meciului, potrivit Fanatik, Vali Lazăr a intrat într-un conflict cu antrenorul dinamoviștilor, Ovidiu Burcă, și nu a mai fost introdus în lotul pentru partida din eșalonul secund. În trecut, mijlocașul ”câinilor” a mai avut diverse divergențe cu unii tehnicieni ai roș-albilor.

De văzut dacă va fi reprimit în lot pentru runda din week-end de la Baia Mare, cu Minaur, acolo unde Dinamo va da peste un fost jucător al ”câinilor”, fost coleg de echipă cu Ovidiu Burcă, este vorba de Ciprian Danciu.

Mult chin, apoi bucurie

Formația lui Ovidiu Burcă a reușit să se impună în partida de la Giurgiu datorită unui gol marcat de Alexandru Pop, în minutul 38. Partida a fost una echilibrată, cele două formații având pe rând momente mai bune de joc.

Cu puțin timp înainte de pauză, Dinamo a marcat golul victoriei. După un corner, Alexandru Pop a înscris cu capul, din 4 metri. La ieșirea de la cabine, Dinamo s-a mulțumit cu păstrarea rezultatului, în timp ce oaspeții au forțat egalarea, fără să-și creeze ocazii importante.

În ultimele minute, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, după ce Iulian Roșu a văzut cartonașul roșu pentru o intrare violentă cu talpa, la două minute după ce a intrat pe teren.

Rămași în 10, „câinii” s-au apărat tot mai mult. Elevii lui Costel Enache au avut două ocazii importante în minutele de prelungire, dar poarta lui Dujmovic a rămas intactă.

Citește și

Virgil Popescu, mesaj categoric: ”Cine are facturi inexplicabil de mari, să nu le plătească”