--> -->

Valeriu Argăseală o ironizează pe Dinamo: ”Ce?”

Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, o ironizează pe Dinamo după cazurile de coronavirus de la echipă și spune că nu are dreptul să ceară prea multe oficialilor LPF.

”Au fost discuții referitoare la situația din acest moment cu reprogramările meciurile echipelor care mai au de jucat, precum și despre situația ultimelor meciuri din play-off. Dar au doar discuții. Pe noi nu ne-a anunțat jucat, precum și despre situația ultimelor meciuri din play-off. Dar au fost doar discuții. Pe noi nu ne-a anunțat că s-ar schimba data meciului nostru de mâine, noi știm că trebuie să jucăm.

Ce să mai ceară Dinamo? S-a discutat că actualul campionat să se termine pe teren, fie că sunt meciuri de play-off, fie de play-out. Indiferent de ce eforturi vor fi nevoite echipele să facă. Noi discutăm acum scenarii, dar situația se poate schimba de la o zi la alta. Se poate să ajungi la stadion și să constați că nu poți juca.

Trebuie să luăm în calcul faptul că există o situație dată la care trebuie să ne adaptăm. După cum am spus, situația se schimbă de la zi la zi”, a declarat Valeriu Argăseală.

Citește și:

Hotel de vis pe litoralul românesc, la prețuri de Bulgaria