--> -->

Valentina Pelinel a spus ”stop”: ”Viața e completă”

Valentina Pelinel a anunțat că nu își mai dorește și al patrulea copil cu Cristi Borcea. O bună perioadă a declarat că voia să îi ofere încă un moștenitor soțului, dar acum s-a răzgândit, a scris Fanatik.

De mai multe ori, Cristi Borcea a precizat că își dorește al zecelea copil, doar cu Valentina Pelinel. Și ea era de acord.

”Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nicio problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că deja nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”, a anunțat ea în urmă cu ceva vreme.

”Un al patrulea nu face parte din planurile noastre”

Acum, Valentina Pelinel spune că cei trei copii pe care îi are, Milan, Rania și Indira, o fac pe deplin fericită, așa că nu și-l mai dorește pe al patrulea. E mândră că a ajuns la silueta de fotomodel pe care o avea înainte de a deveni mamă.

”Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi. Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele.

Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine”, a dezvăluit vedeta, care a recunoscut că are un ajutor în creșterea copiilor.

Vacanță prelungită la Olimp

Întrebată cum își petrece vara, Valentina Pelinel a mărturisit că e foarte preocupată de afacerea familiei din stațiunea Olimp. Merge la mare cu copiii în România, dar speră să aibă parte și de un concediu în doi, cu Cristi Borcea.

”Vom continua să mergem cu toții la noi la mare, la Hotel Pam Beach din Olimp, deoarece ne simțim excelent acolo. Poate în august sau septembrie vom reuși să petrecem câteva zile doar noi doi, în funcție de cum avem timp. Ne place Italia, dar și Grecia, eu fiind foarte adaptabilă și reușesc să mă simt bine, descoperind locuri noi sau bucurându-mă de aceleași zone în care am mai fost.

Anul trecut a fost un an în care ne-am dedicat acestui upgrade hotelier din dorința de a oferi oaspeților noștri fideli și celor noi o experiență deosebită, așa cum și eu personal îmi doresc. Toate camerele au fost renovate, recepția se remarcă printr-un design nou la care am lucrat alături de un arhitect, camerele au vedere la mare spre apus sau răsărit, de unde poți admira niște imagini absolut spectaculoase.

Hotelul dispune de camere luminoase, spațioase cu finisaje premium, în culori care te reconfortează și relaxează. Iar piscina Infinity este într-adevăr punctul central de atracție, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Am testat-o la rândul nostru și suntem mândri că este primul hotel de pe litoral care oferă acest serviciu premium”, a mai declarat ea.

Citește și

Laura Cosoi a ales Bulgaria pentru vacanță: ”Acum câțiva ani, aș fi râs în hohote”