Va fi Rareș Bogdan primul jurnalist președinte al României? ”Am acest simț”

Denise Rifai a atins și un subiect în privința căruia românii sunt extrem de curioși, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D, acolo unde l-a avut invitat pe Rareș Bogdan.

Este sau nu Rareș Bogdan, 47 de ani, viitorul candidat la alegerile prezidențiale?

Europarlamentarul a explicat că nu este o variantă pe care să o excludă în viitor, însă nu va fi la următoarele alegeri prezidențiale.

”Nu mă consider acum suficient de bine pregătit”

”Am un acut simț al ridicolului și al responsabilității în același timp. Nu mă consider astăzi suficient de bine pregătit pentru a aspira și nici nu am indecența de a aspira la președinția României, astăzi.

Nu exclud că în viața asta, eu sunt tânăr, am timp, dar în niciun caz la următoarele alegeri nu voi fi un candidat PNL. În schimb, îmi voi folosi toată experiența pentru a sprijini candidatul PNL”, a comentat el.

”Nu voi aplauda un candidat PSD susținut de PNL”

Nu voi accepta un candidat din partea PNL decât un candidat PNL. Nu voi aplauda un candidat PSD susținut de PNL, ca să fie clar. Respect deciziile partidului, dar vreau să cred că PNL are suficientă maturitate încât să înțeleagă că șansa lui este un candidat bun. Și noi avem nume extrem de bune care poate fi oricând candidat.

Pentru primul tur, PNL trebuie să fie candidat. Nu voi fi în niciun caz eu, lucrurile să fie clare. Am decența să spun că în acest moment sunt oameni mult mai bine pregătiți. Peste 10-15 ani mai putem sta de vorbă, până atunci mai învățăm ”, a explicat Rareș Bogdan, la Kanal D.

Citește și

Explicația complexului din Mamaia pentru tariful de 200 de lei locul pe cearșaf