Va fi nebunie la derby în Giulești: „Și 50.000 de bilete, vindeam tot”

Rapid – Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:30. Giuleştenii au luat cu asalt casele de bilete pentru derby, încă de luni, tichetele fiind epuizate în ziua în care au fost puse în vânzare la stadion.

Rapid şi Dinamo se întâlnesc după un an şi jumătate, în SuperLiga. Este primul derby pe stadionul Giuleşti, iar confruntarea programată vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, se va disputa cu casa închisă.

Cum așteaptă Rapidul ”haita”

A fost nebunie la casele de bilete de la stadion, luni fiind puse în vânzare tichetele. Duminică au putut cumpăra online doar abonaţii câte două bilete, iar luni s-au pus în vânzare la stadion, cozile fiind kilometrice:

“Până aseară s-au putut cumpăra două bilete per abonament pentru cei care aveau abonamente. Azi la prânz s-au pus în vânzare biletele pentru Rapid – Dinamo.

Pentru meciul ăsta nu se mai vând bilete online şi doar la case. ”Dacă aveam 50.000 de bilete, le videam pe toate, Horia”. Aşa mi-a zis Tavi Pescaru”, a dezvăluit Horia Ivanovici discuţia purtată cu Octavian Pescaru la emisiunea sa de la Fanatik.

Preţul biletelor s-a situat între 30 de lei, peluze, la 500 de lei – VIP Experience.

Rapid vine după două victorii la rând în campionat: 3-1 cu Farul şi 5-3 cu FC U Craiova, în timp ce Dinamo este neînvinsă de o lună, când a cedat cu 0-3 în faţa celor de la Sepsi.

Bilete pentru meciul de Cupă! Cum pot fi achiziționate

Pentru partida din aceasta seară din play-off-ul Cupei României dintre Metaloglobus și Dinamo, clubul gazdă a scos spre comercializare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate de pe platforma de ticketing: myticket.ro, doar la tribuna 1 și peluza oaspete (25, 35 și 50 de lei).

Biletele de acces, se pot cumpăra și direct de la casele de bilete ale stadionului, din strada Justiției și strada Aleea Coconilor, în intervalul orar: 12:00 – 19:45.

https://www.myticket.ro/evenimente/18129/fc-metaloglobus-bucuresti-dinamo-bucuresti-29-august-2023-stadionul-eugen-popescu-targoviste.html

Citește și

Detalii despre Vlad Pascu, șoferul criminal din 2 Mai, în pușcărie: „Sevraj”