USR, fractură de logică: critică dur PSD și PNL, laudă performanțele ultimilor 15 ani

Logica politicienilor din USR este greu de înțeles, practic, le joacă feste celor care au ținut să aprecieze un moment important din istoria țării și să trimită săgeți către rivali!

La fiecare apariție publică, Dacian Cioloș și subalternii săi critică modul în care România a fost guvernată de la Revoluție încoace și acuză că nu s-a făcut nimic bun.

Ating și politica AUR

Nu la fel gândesc aceiași șefi din USR când vine vorba despre perioada scursă de la integrarea țării în UE, timp în care, la guvernare au fost, în acești 15 ani, doar PSD și PNL, cu excepția anului, 2015-2016, în care Cioloș a fost premier și a celor 9 luni în care Alianța a guvernat în cabinetul lui Florin Cîțu.

Oficialii Uniunii Salvaţi România (USR) au marchează împlinirea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană printr-un mesaj în care atrag atenţia asupra ideilor anti-europene promovate de partide sau politicieni extremişti. ”În faţa extremismului, avem datoria să apărăm Uniunea Europeană şi democraţia”, a transmis USR.

Au trecut la calcule

Într-un mesaj postat pe Facebook, la 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, reprezentanţii USR au amintit că România a beneficiat de fonduri europene în valoare de 66 de miliarde de euro în cei 15 ani de apartenenţă la Uniunea Europeană.

”În cei 15 ani, economia ţării s-a dublat, iar salariul mediu s-a triplat. Sunt doar o mică parte din avantajele pe care ni le-a adus Uniunea Europeană.

În urmă cu 15 ani, am câştigat libertatea de a ne deplasa şi de a munci, de a avea acces la programele europene şi, cel mai important, garanţia democraţiei”, au scris oficialii USR pe reţeaua de socializare.

Citește și

Dan Negru după ce Revelionul său a fost bătut, pentru prima oară, de PRO TV: ”10.000 de euro”