Următorul transfer după derby, la Dinamo: ”Pretenții în limitele noastre”

Dinamo a avut o campanie masivă de achiziţii în această iarnă şi nu se opreşte aici, după 10 mutări realizate pe durata ultimelor săptămâni.

“Câinii” mai ţintesc doi jucători până la închiderea listei.

Un fundaș de 5.000

Așa cum vă anunțam zilele trecute, francezul Baptiste Aloe, care a fost la Marseille și la Arouca, liber de contract de vara trecută, se antrenează de la începutul săptămânii cu Dinamo și a jucat și în amicalul cu Popești Leordeni, urmând a se lua o decizie în privința lui.

Fundaşul central arată o formă apreciată la antrenamente, iar Flavius Stoican şi oficialii clubului vor decide după derby-ul cu FCSB dacă îl păstrează sau nu pe francez.

Pretenţiile fotbalistului în vârstă de 27 de ani facilitează negocierile. Din informaţiile Fanatik, Baptiste Aloe cere un salariu în jur de 5.000 de euro pe lună, sumă agreată şi de conducătorii lui Dinamo.

Mureşan: ”Este OK, la un nivel bun”

“O să luăm decizia după meciul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este OK, la un nivel bun.

Pretenţiile lui sunt normale, în limitele pe care le putem suporta. Noi avem nevoie de încă un atacant, dar dacă vorbim de un fundaş bun, nu ne deranjează”, a spus Mureşan pentru Fanatik.

Citește și

Stoican și Dinamo înaintea derby-ului: ”Și-n lift, la ora 2:00 noaptea”