--> -->

URGENT Ofertă consistentă pentru Sorescu. Plus o alta din Polonia

Deian Sorescu, 24 de ani, a fost scos la vânzare de către dinamoviști, care sunt de acord să-l cedeze pe fotbalist pentru o sumă apropiată de un milion de euro.

Jucătorul lui Dinamo este urmărit de polonezii de la Rakow Czestochowa, locul 3 în prima divizie, doar că propunerea nu le-a convenit ”câinilor”.

De la fosta echipă a lui Budescu

Acum a apărut și un interes concret din partea lui Damac FC, formație din Arabia Saudită la care a jucat Constantin Budescu până în vara anului trecut.

Din informațiile Digi Sport, clubul saudit și-a trimis un reprezentant la București pentru a negocia trecerea lui Deian Sorescu la Damac.

700.000 de euro clubului

Formația din Arabia Saudită este dispusă să-i plătească lui Dinamo 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Deian Sorescu, iar jucătorului îi pregătește un contract de doi ani și jumătate, cu un salariu de un milion de euro pe toată durata înțelegerii.

Dinamo trebuie să ofere un răspuns urgent, pentru că reprezentantul clubului Damac FC a primit un mandat valabil doar 48 de ore pentru a negocia mutarea.

”Deian și-a exprimat dorința de a continua la Dinamo. Și de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potențial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo”, a susținut Flavius Stoican.

Citește și

Oana Roman, scoasă din sărite de ÎPS Teodosie: ”Mai jos decât Evul Mediu”