Urât! Cornel Dinu i-a făcut în toate felurile, ei au reacționat

Cornel Dinu a fost în urmă cu câteva zile la o petrecere improvizată organizată de Miodrag Belodedici, iar fostul fotbalist și conducător al ”câinilor”, acum în vârstă de 71 de ani, a avut un derapaj verbal la adresa a foști colaboratori sau elevi.

„Îmi bag p… și în fața ta și a lui Mulțescu. Ăla, cel puțin, Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p… în pârliții mă-tii, fotbaliștii p… ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p…”, spune Cornel Dinu într-o înregistrare pe pagina pamfletară de Facebook „Sir Ilie Dumitrescu”. Dinamoviștii au reacționat. ”Încă o dată a spus ceva urât. Păcat, pentru că aruncă noroi în oameni care au stat alături, poate, unii l-au și ajutat. E rușinos. Mi-e așa… Ce să mai comentez. Își bate joc nemeritat. Eu am fost căpitan la Dinamo, apoi la națională, angajat la FRF, nu eram la nivelul la care am ajuns dacă eram cum spune el”, a declarat Dumitru Moraru.

”Am fost împreună în perioada cea mai profilică a lui Dinamo. Ne-am bătut împreună cu adversarii. Sigur, a mai fost și câte o înjurătură, dar încurajatoare. Acolo jos în iarbă, este foarte important. Am fost unul lângă altul în bătălii tari de tot. Sunt foarte supărat și surprins că s-a ajuns aici. Eu am înțeles că Cornel e o fire mai impulsivă, dar nu e normal să se ajungă aici. Eu am fost și antrenorul lui secund, am fost în spatele lui să curăț animozități, probleme. Am fost mereu în relații foarte bune. Acum, în ultimul timp, nu știu ce s-a întâmplat. Nu m-a jignit nimeni niciodată așa. Nu și-a permis nimeni. Dacă își cere scuze pentru ceea ce a spus, sigur că o să îl salut, suntem oameni, fiecare greșește, dar altfel nu. S-a ajuns prea departe”, a spus Mulțescu la Digi Sport.

”Urât, foarte urât. Eu chiar am vorbit de curând cu el, mai ales că spaniolii voiai să-l pună membru în Consiliul de Administrație dacă ar fi preluat clubul. Nu știu despre ce vorbește pentru că eu n-am fost la băutură cu el”, a comentat și Ioan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Nu-l lasă inima să recunoască panta descendentă total! Nelu Tătaru: ”Nu ne bucurăm, nu ne întristăm”

No Comments Yet

Comments are closed