Unul se dă lovit, altul nu mai vine la antrenamentele lui Dinamo

Dinamo speră să îi aibă la antrenamente de săptămâna viitoare pe Andrei Marc și Ovidiu Horșia. Aceștia sunt de acord să se pregătească alături de ”haită”, apoi să negocieze contracte cu conducerea grupării din Ștefan cel Mare.

Totuși, dinamoviștii nu au motive de bucurie prea mari cu trei săptămâni înainte de startul campionatului în Liga 2. Lotul este subțire numeric și calitativ, iar „câinii” vor mai pierde doi jucători importanți.

Doar antrenamente

Antoni Ivanov va fi trimis să se antreneze separat, conform informațiilor GSP, întrucât bulgarul a refuzat să mai joace în partidele amicale!

Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului.

”Nu vrea să se accidenteze, atât timp cât nu este clar ceea ce se va întâmpla cu el. Spune că-l doare ceva la spate, vinerea, după ce se pregătește toată săptămâna”, au declarat dinamoviștii pentru GSP. Bulgarul se va pregăti de azi separat la Săftica, nu alături de ceilalți coechipieri.

N-a primit banii

În ceea ce-l privește pe Marco Ehmann, fundașul român de 21 de ani născut în Germania nu a evoluat în ultimul amical, cu FCSB 2 A Clinceni (1-3). El nu se va mai prezenta la antrenamente.

”Nu a primit banii solicitați, așa cum dorea, până pe 15 iulie. A transmis că nu va mai veni. Dinamo suferă enorm pe postul de fundaș central, în condițiile în care au început să apară tot mai multe accidentări și la fotbaliștii laterali”, au mai transmis ”câinii”.

În mod normal, Ehmann mai are contract încă doi ani cu Dinamo, dar și el și-a manifestat intenția de a părăsi clubul, din cauza a numeroase nemulțumiri.

Citește și

Vacanța Simonei Halep în Grecia: ”Baterii încărcate”