--> -->

Unul dintre titularii lui Dinamo ia atitudine: „Să nu ne ascundem”

Dinamo – FCU Craiova, scor 0-1, s-a jucat vineri seară pe Arena Națională în fața a 10.000 de spectatori.

Burcă cere timp, vineri e meci cu Farul

Scorul final a fost stabilit de superexecuția lui Baeten, în minutul 61, pentru ca în prelungiri, în minutul 90+3, Costin să aibă șansa egalării, un șut spectaculos, dar s-a opus bara transversală.

După meci, Ovidiu Burcă a spus ce-l nemulțumește la jucătorii săi, dar a făcut, din nou, apel la răbdare, transmițând că are nevoie de jumătate de an pentru a stabili relații de joc și de a face un joc coerent la Dinamo, pentru Liga 1 (detalii aici). Etapa viitoare, vinerea viitoare, la ”Arcul de Triumf”, formația ”câinilor” se va duela cu campioana Farul Constanța.

Cristi Costin: ”Cred că am făcut un joc solid”

”Puteam face un egal. Noi voiam să câștigăm, dar nu am putut face nici măcar un egal. Asta e. Trebuie să mergem înainte și să facem mai mult.

Cred că am făcut un joc solid. Am avut mingea mai mult, am controlat mijlocul. Nici ei nu au avut multe ocazii, dar au băgat mingea în poartă. Cu Farul va trebui să câștigăm.

Mai sunt lucruri de pus la punct. E ceva normal. Se vede pe teren. Nu trebuie să ne ascundem și să nu spunem lucrurilor pe nume”, a spus fundașul dreapta Cristi Costin (25 de ani).

Citește și

Andrei Caramitru, atac fără precedent la Nicușor Dan: ”Legionar pur și dur”