Wave Resort

Unul dintre puținii dinamoviști ce vor continua din vară: ”Sunt mândru”. Titular cert

Dinamo a pierdut la penalty-uri calificarea în finala Cupei României, după ce Mihaiu și Nepomuceno au irosit șansele de la punctul cu var. Echipa trebuie să continue lupta pentru evitarea celor două locuri de la barajul de menținere în Liga 1.

După 4 victorii consecutive în play-out, roș-albii joacă duminică, de la ora 16:30, la Pitești, cu FC Argeș. În sezonul regulat, bucureștenii au învins în Trivale, dar au pierdut pe propriul teren. Mario Nicolae a anunțat ieri că din ediția viitoare vor fi salarii de maximum 5.000 de euro, iar printre cei ce vor continua, puțini la număr, este portarul Mihai Eșanu.

Tânărul de 22 de ani a devenit titularul postului între buturi și continuă să facă partide solide, cu toate că nu a izbândit și în Cupa României.

”Din păcate, nu am reușit să ne realizăm visul. Dar nu am cedat nicio secundă. A fost o perioadă foarte grea și încărcată, în care băieții au alergat enorm și sunt mândru că împart vestiarul cu niște ”câini”. #DDB”, a scris Eșanu pe Instagram.

Roș-albii se vor despărți la vară de norvegianul Gudmund Kongshavn, care este plătit cu 4.000 de euro pe lună. De aproape trei ori mai mult decât Eșanu.

Citește și

Klaus Iohannis: Din 15 mai se renunță la mască, mai sunt doar câteva excepții. Alte detalii