Unul dintre noii dinamoviști a primit o veste uriașă

”Câinii” se pregătesc pentru etapa de luni cu UTA, dorind să bifeze a doua victorie la rând, după succesul cu Gaz Metan (3-1), nu au probleme de lot în afara lui Vlad Achim, care va mai sta departe de gazon încă o lună cel puțin după ce s-a operat la Istanbul. Mijlocașul va începe antrenamentele spre finalul lunii octombrie, ratează și derby-ul cu FCSB, peste 10 zile.

Totuși, o veste uriașă pentru fotbalistul roș-albilor. Este tătic pentru a doua oară. Soția sa, Oana, a născut ieri a doua fetiță a familiei, Beatrice Achim. ”Să fie sănătoasă și să vă bucurați de momente minunate, dragilor!” a fost mesajul pe care clubul Dinamo a ținut să-l transmită familiei prin intermediul social media. Oana și Vlad Alexandru Achim mai au împreună o fetiță, Natalia, în vârstă de 4 ani.

Vlad urmează un program strict de recuperare după ce mijlocașul de 31 de ani s-a ales cu o fractură de metatarsian V la piciorul stâng, după chiar prima prezență în echipa lui Cosmin Contra, la meciul cu Chindia (0-1), când a jucat doar 7 minute.

Vlad Achim, tătic pentru a doua oară! Mijlocașul dinamovist Vlad Alexandru Achim este din nou tătic. Soția sa Oana a…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 22 septembrie 2020

Citește și

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru tineri, înainte de alegeri

No Comments Yet

Comments are closed