Unul dintre finanțatorii de la Dinamo se retrage: ”Banii s-au dus la unii care nu meritau”

Dinamo a obținut primul succes după 15 etape, 1-0 cu Chindia, iar joi are meci la Mioveni, unde țintește o nouă victorie, ce-ar oferi mai multă încredere înaintea confruntării de final din 2021, cu Farul, luni.

Dădea câte 10.000 de euro pe lună

Vladimir Cohn, fost finanțator la Dinamo și unul dintre oamenii care au susținut financiar clubul în ultima perioadă, a anunțat că se gândește să își retragă finanțarea! Aceasta după ce în ultima perioadă a plătit câte 10.000 de euro pe lună pentru salariile a diverși jucători.

După cele 19 etape disputate în acest sezon al Ligii 1, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte, având-o în spatele ei doar pe Academica Clinceni, cu 10 puncte.

Vladimir Cohn nu a făcut referire la partea sportivă, dar s-a arătat deranjat de modul în care au fost cheltuiți banii pe care i-a investit la club.

Critică transferurile lui Rednic

Omul de afaceri a explicat că strategia de transferuri de la Dinamo nu a fost deloc una inteligentă și că s-au cheltuit bani pe niște jucători, spune el, fără valoare.

”Cred că inițiativa suporterilor de a contribui cu bani este formidabilă. Aceasta este singura modalitate de salvare a clubului. Dar, din nou vă spun, degeaba dai atâția bani pe jucători care nu au valoare.

Am ajutat o perioadă clubul, am vrut să văd dacă va ajuta la ceva. Deocamdată nu cred că ajută. S-au dat bani la niște jucători care nu meritau. Dar aceasta a fost decizia celor care conduc”, a spus Vladimir Cohn, potrivit Sport.ro.

Mircea Rednic: ”Trebuia să-i exclud mai din timp”

”Trebuia să îi exclud mai din timp (n.r. pe Cosmin Matei și Steliano Filip). Vorbeau că n-au nicio treabă cu mine, dar evoluțiile lor nu m-au convins. Trebuia mai repede să fac schimbări! Am înțeles că Matei își va rezilia mâine contractul, Filip vrea salariile până la vară. Dacă pierd, o fac pe mâna mea.

Deja am obosit și în privința lui Sorescu. A jucat doar să nu greșească, o să vorbesc să văd ce are de gând. Nu se gândește la echipă! I-am spus că trebuie să plece într-o relație bună. Torje, Matei, Filip au revenit și au fost primiți cu brațele deschise”, a spus Mircea Rednic, după Dinamo – Chindia.

Citește și

Zilele libere pe care românii le vor avea în 2022 au fost stabilite