Unul dintre componenții 3 Sud Est în stare gravă la spital! Mihai Budeanu, infectat cu COVID-19

Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, este în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Vestea i-a șocat pe fanii formației și ai artistului, în mod special.

Medicii sunt alarmați, deoarece artistul nu se află într-o stare foarte bună și are nevoie de plasmă de la donatori pentru ca Mihai Budeanu să fie cât de cât stabil! Potrivit cadrelor medicale, cântărețul respiră foarte greu din cauza greutății corporale și a fost transferat la Medgidia pentru a primi tratamentul cu plasmă autoimună.

Inițial, Mihai de la 3 Sud-Est a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, care este spital suport COVID, însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, după ce starea lui s-a înrăutățit. ”Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Potrivit autorităților, în județul Constanța, numărul de infectări a ajuns la 5,97 la mia de locuitori, iar la nivelul municipiului Constanța este de 9,11 la mia de locuitori, motiv pentru care s-a decis carantinarea orașului.

Citește și

Sex nebun în secția ATI, de la Târgu-Jiu! Medic și asistentă cercetați, ea având coronavirus

No Comments Yet

Comments are closed