Unul a semnat în Serbia, altul se lasă așteptat

Dinamo va mai efectua un singur transfer în mercato invernal, un fundaș central care să suplinească plecarea lui Lucas în Vietnam. Momentan, mutarea se amână!

Fundașul sârb Marko Mijailovic, așteptat la Dinamo încă din week-end-ul trecut, a ales să semneze în cele din urmă cu Spartak Subotica.

Cu unul ”s-a închis”, e clar

În timp ce Edgar Ie trebuia să sosească joi noaptea în România, a scris GSP, ceea ce nu s-a mai întâmplat, astăzi, Dinamo urmând să fie informată când va ajunge în București fostul jucător al Barcelonei.

La Dinamo, Marko Mijailovic trebuia să-l înlocuiască în defensivă pe brazilianul Lucas Alves, plecat în Vietnam. Fundașul sârb în vârstă de 27 de ani era așteptat la București încă de week-end-ul trecut, însă, în cele din urmă, transferul său a picat.

Ce se întâmplă cu Edgar Ie

Mijailovic (o selecție în naționala Serbiei) a semnat în cursul zilei de joi cu formaţia de primă ligă din țara natală, Spartak Subotica. Contract valabil pentru două sezoane şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El s-a despărțit săptămânile trecute de Olimpija Ljubljana.

Edgar Ie ar fi trebuit să semneze astăzi cu Dinamo, așa cum a anunțat Andrei Nicolescu de câteva zile, suporterii așteaptă o veste oficială din partea clubului. Oricum, fundașul nu era luat în calcul pentru etapa cu Oțelul Galați, de duminică.

Citește și

O stație de metrou din București, unică în lume