Unii lucrează, alții ”lucrează”! Ce-au mai făcut suporterii, încă o dată, ce vor investitorii

Dinamo joacă de la ora 17:00 cu Sepsi, primul meci oficial al lui Adrian Mihalcea ca antrenor al roș-albilor și e obligatorie victoria ca să fie liniște pentru succesele ce vor veni. Suporterii din PCH și din programul socios DDB au ajutat din nou la obținerea unui ”sold out” și pentru această partidă. S-au epuizat iar toate biletele virtuale, 15.000 la număr, după etapa care nu s-a disputat încă, în compania Chindiei.

”Hai să încurajăm echipa pe toate căile posibile, sunt acceptate și mesajele trimise cu porumbei”, au scris cei din PCH și din DDB pe Facebook. Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, apropiat al lui Ionuț Negoiță, a precizat pentru Gazeta Sporturilor de ce întârzie sosirea unui investitor. ”Dinamo s-ar fi vândut de mult timp dacă nu erau trei piedici. Prima e lipsa stadionului. Nu se face din cauze juridice, există niște probleme prin hotărârea de Guvern pe care a dat-o prim-ministrul Adrian Năstase. În consecință, nu se poate face o investiție într-un domeniu supus unui litigiu. Printr-o hotărâre de Guvern s-a ajuns aici, da? Avem și acum un Guvern care poate da o Hotărâre prin care să se iasă de aici!

A doua virgulă e faptul că unii se opresc pentru că nu văd capacitatea brand-ului de a se recondiționa. A treia piedică e că nu putem citi o strategie a acestui club. Mulți se gândesc să tergiverseze cumpărarea așteptând să vadă dacă Dinamo retrogradează”, a comentat fostul oficial.

Citește și

De ce n-a putut dormi Dan Petrescu după victoria cu FCSB + pe cine laudă + ce zice de Țucu-gol și de Arla

No Comments Yet

Comments are closed