Unde vrea Dinamo să joace barajul: ”Prima”

Dinamo va juca barajul de menținere în Liga 1 cu Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt, totul va depinde în bună măsură de întâlnirea directă dintre cele două, de marți seară, pe Cluj Arena.

Până atunci, însă, ”câinii” nu vor să joace pe stadionul din Ștefan cel Mare meciul important pentru menținerea în prima divizie.

A făcut cerere să joace pe stadionul Arcul de Triumf

Gazonul din Ștefan cel Mare nu se prezintă în condiții extraordinare, iar bătrâna arenă nu mai atrage suporterii dinamoviști nici măcar la meciurile importante. Așa că cei din conducerea clubului s-au gândit să mute meciul de baraj din ”Groapă”.

Dinamo ar fi vrut să joace barajul pe Național Arena, însă acolo va avea loc un festival de muzică, lucru care o împiedică și pe FCSB să joace acolo derby-ul pentru titlu din Liga 1, cu CFR Cluj.

”Am avut în vedere să jucăm barajul pe Arena Națională, dar nu se poate, pentru că va fi un concert. Giuleștiul iese din discuție, cred că e o discuție puerilă”, a explicat administratorul judiciar al lui Dinamo la Digi Sport.

Răzvan Zăvăleanu a cerut ajutorul MTS

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, se opune ca pe stadionul „Arcul de Triumf” să aibă loc meciuri de fotbal, însă Dinamo a făcut o solicitare în acest sens: ”Am făcut o solicitare pentru Arcul de Triumf, deși sunt discuții despre folosirea acestei arene”.

În cazul în care nu vor reuși să închirieze acest stadion, Dinamo va rămâne în Ștefan cel Mare: ”Dacă nu vom reuși pe Arcul de Triumf, probabil, vom juca pe Dinamo. Da, ne-am adresat domnului ministru al Sportului.

N-am primit încă un răspuns. La Voluntari se schimbă gazonul, iar plecarea din București nu e o opțiune pentru noi”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport Special.

Citește și

Robert Turcescu și-a cunoscut soția pe Facebook. Ce a spus despre relația cu Oana Sârbu