--> -->

Unde va juca Dinamo prima etapă: „99 la sută acolo”

Astăzi, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, reprezentanții clubului Dinamo, cei ai deținătorilor de drepturi TV, cât și reprezentanții arenei din Capitală s-au așezat la masă pentru a vedea cum ar putea funcționa sistemul de arbitraj video pe acest stadion, în vederea meciului cu CSU Craiova, din prima etapă a noului sezon de Superliga.

Dinamo – CSU Craiova se joacă luni, 17 iulie, de la ora 21:30. Partida va fi televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

Ce spune Vlad Iacob

Arena Națională este blocată în perioada 15 iulie – 15 august, din cauza unor concerte, iar atât FCSB, cât și Dinamo, formații care au jucat pe cel mai mare stadion al țării în sezoanele trecute, își caută o nouă „casă” provizorie.

Din informațiile GSP, reprezentanții deținătorilor drepturilor TV, precum și cei care se ocupă de monitorizarea sistemului de arbitraj video au fost prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru a vedea dacă partida dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova, din prima etapă a Superligii, se va putea disputa sau nu acolo.

Contactat de GSP, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a declarat: „În proporție de 99% vom juca pe Arcul de Triumf. Am primit asigurări în acest sens. Mai sunt cateva formalități de îndeplinit”.

Oficialul dinamovist este unul dintre cei care i-a convins, în toamna anului trecut, pe reprezentanții stadionului „Arcul de Triumf” să închirieze arena alb-roșilor.

Dinamo are și variante de rezerve

În cazul în care sitemul de arbitraj video nu va putea fi instalat pe stadionul „Arcul de Triumf”, „câinii roșii” ar putea apela din nou la varianta Giurgiu.

Trupa din „Ștefan cel Mare” a mai jucat acolo în Liga 2, în postura de gazdă, înainte de a începe să-și dispute partidele considerate pe teren propriu pe „Arcul de Triumf”.

O altă variantă în afara Bucureștiului ar putea fi noua arenă din Târgoviște, informează cei de la Radio Dinamo.

Citește și

Fiul lui Țiriac i-a luat apărarea Soranei Cîrstea: ”Vreau să știe toată lumea”