--> -->

Unde și când se poate juca Rapid – Dinamo

Dinamo are meci sâmbătă seară cu Petrolul Ploiești, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, după care urmează o altă confruntare tare, cu Rapid București.

Pe noul stadion Giulești

Un duel de tradiție al fotbalului românesc, un meci cu multe orgolii la mijloc, care se va juca în premieră pe noul stadion Giulești.

Oficialii rapidiști au lăsat de înțeles că partida ar putea să se dispute juca vineri seară, 1 septembrie, în condițiile în care la mijlocul săptămânii viitoare Dinamo este programată să joace și în play-off-ul Cupei României Betano.

De văzut ce adversar îi vor hărăzi sorții, astăzi, când este tragerea la sorți pentru Cupa României Betano (detalii aici).

Câte bilete vor avea ”câinii roșii”

„Din păcate, nu avem nimic oficial vizavi de programarea meciului cu Dinamo. Știm că jucăm vineri, așteptăm, probabil, săptămâna asta vom primi confirmarea din partea LPF. Cererea de bilete contra rivalilor de o viață este una foarte mare.

Probabil, Arena Națională ar fi neîncăpătoare. Ne-am dori să putem da și adversarilor noștri mai multe bilete, până la urmă să oferim un spectacol pentru toata lumea. Din păcate, astea sunt condițiile, stadionul are o capacitate mai mică”, a transmis Daniel Niculae la Prosport.

Capacitatea stadionului din Giulești este de aproximativ 14.000 de locuri și fanii dinamoviști vor avea la dispoziție între 500 și 600 de bilete în peluză.

Citește și

Fiul lui Ion Caramitru, șocat de moartea actorului și la doi ani de la deces