Unde și-a petrecut Elon Musk Halloween-ul: departe de România

Elon Musk a fost surprins alături de o femeie misterioasă, deghizată în Catwoman. Aceasta l-a întâmpinat la o petrecere de Halloween.

La Beverly Hills, nu la Bran

Cel mai bogat om al planetei este din nou în centrul atenției, de data aceasta la nivel internațional. După ce s-a aflat că nu a participat, de fapt, la o petrecere privată, la castelul Bran, în România, în mediul online au apărut fotografii cu el de la un eveniment specific sărbătorii, organizat în Beverly Hills. Acolo, a fost întâmpinat de o femeie misterioasă.

Femeia care l-a întâmpinat pe unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei era deghizată în Catwoman. A discutat puțin timp cu fondatorul Tesla, după care s-au bucurat de petrecere.

Potrivit Jam Press, citat de a1.ro, în spatele acestei costumații se afla una dintre fostele soții ale miliardarului, Justine. Alături a fost și mama omului de afaceri, Maya Musk.

Relațiile tumultoase ale lui Elon Musk

Justine Musk a fost prima soție a lui Elon Musk. Ei s-au căsătorit în anul 2000, dar în 2008 au divorțat. Din mariajul lor au rezultat șase copii, dar unul a murit la doar 10 săptămâni după naștere. Motivul a fost sindromul morții subite a sugarului (SIDS).

După divorțul de Justin, Elon s-a căsătorit de două ori cu actrița Talulah Riley, a avut o relație cu artista Amber Heard și a mai făcut doi copii cu interpreta Grimes.

Justine și Elon s-au întâlnit în perioada facultății, fiind studenți la Universitatea Queen din Ontario, Canada.

”Un coleg cu un an mai mare, era un băiat curat, de clasă superioară, cu accent sud-african. A apărut în fața mea într-o după-amiază, în timp ce urcam treptele căminul meu.

A spus că ne-am întâlnit la o petrecere la care știam că nu am fost. (Ani mai târziu, avea să mărturisească că m-a observat traversând camera comună și a decis că vrea să mă cunoască)”, potrivit People.

Evenimentul lui Heidi Klum

De altfel, după ce s-a scris în acest weekend că Elon Musk a venit în România și a organizat o petrecere cu actrița Angelina Jolie și toți miliardarii lumii la castelul Bran, pe contul său de Twitter au apărut fotografii de la adevărata petrecere la care a participat miliardarul.

Elon Musk a luat parte la un eveniment organizat de modelul Heidi Klum, în SUA, alături de mama lui. Proprietarul Twitter a purtat un costum în valoare de 7500 de dolari, care face parte din setul Devil’s Champion-Leather Armor și care are simboluri satanice, precum crucea întoarsă.

Citește și

Dana Săvuică, prima româncă de pe coperta Playboy: ”Aș mai poza nud”