--> -->

Unde se joacă Dinamo – CSA Steaua. Șansa „câinilor”

Sunt șanse mari ca meciul retur din play-off-ul Ligii 2 Dinamo – CSA Steaua, programat pe 15 mai, să se dispute pe Arena Națională.

Imposibil la ”Arc”

Din informațiile GSP.ro, conducerea lui Dinamo face demersuri în acest sens. Duminică, 14 mai, de la 20:30, pe Arenă se joacă FCSB – CFR Cluj.

Reprezentanții stadionului „Arcul de Triumf” nu vor să găzduiască derby-ul din Liga 2, din cauza unor eventuale stricăciuni provocate de galerii, iar oficialii roș-albilor au fost informați de acest lucru din toamnă.

Precedentele confruntări dintre Dinamo și Steaua s-au lăsat cu incidente majore.

Ce s-a întâmplat pe Național Arena în toamnă

La meciul din sezonul regulat, jucat pe 10 septembrie 2022, cu Dinamo gazdă pe Arena Națională, scor 2-1 pentru CSA Steaua, scandalul a început cu mai bine de 40 de minute înaintea startului partidei și a continuat la pauză, cu scene de-a dreptul șocante.

În debutul partidei, ultrașii celor două grupări s-au luat bătaie într-un sector de la Tribuna I.

Imediat după finalul primei reprize, suporterii Stelei au sărit la bătaie. Au atacat forțele de ordine folosindu-se inclusiv de extinctoarele de la Arena Națională.

Jandarmii au intervenit din nou și au apelat la gazele lacrimogene pentru a potoli spiritele din peluza stelistă. Mai mulți suporteri au fost reținuți.

Citește și

De ce n-ar vrea Dan Negru ca vreunul dintre copiii lui să devină bucătar: „Cu tot respectul”