Unde a petrecut Dan Negru Revelionul. De ce nu mai face emisiuni în noaptea dintre ani

Dan Negru a prezentat timp de mai bine de 20 de ani programul special de Revelion la Antena 1.

S-a mutat apoi la Kanal D, unde a refuzat să mai apară la TV în noaptea dintre ei. „Regele Revelioanelor”, așa e cunoscut Dan Negru după succesul pe care l-a avut an de an la Antena 1 cu programul pentru noaptea dintre ani.

Două emisiuni și atât. În rest, călătorii

Lucrurile s-au schimbat însă când s-a mutat la Kanal D, unde în prezent moderează două emisiuni, dar nu și programul special de Revelion. A refuzat să mai apară la TV în noaptea dintre ani, acum preferă să călătorească.

Anul trecut, Cancan a scris Dan Negru ar fi refuzat suma de 30.000 de euro de la Kanal D, pentru a prezenta programul special de Revelion. Nici anul acesta nu a apărut la Kanal D de Revelion, prezentatorul se bucură de o vacanță în America.

”Oamenii trebuie să fie mai buni”

De acolo, el le-a transmis fanilor săi, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou. „Nu anul trebuie să fie mai bun, oamenii trebuie să fie mai buni!

La mulți oameni buni în viața voastră! Asta e cea mai bună urare de Anul Nou. Fiți voi oamenii buni pe care ceilalți să-i întâlnească anul ăsta!”, a scris el în dreptul unui clip video filmat în Los Angeles. Români scoși de poliție din restaurantul în care petreceau Revelionul, la Madrid.

Ajuns la Hollywood, Dan Negru le-a scris fanilor săi despre românul Jean Negulesco, care are stea pe Hollywood Walk of Fame.

„Mi-aș fi dorit să-l fi avut invitat în vreunul din Revelioanele mele. Pe cât de cunoscut în America, pe atât de necunoscut la noi. Să închidem anul cu unul din cei mai influenți români, anonim în România”.

22 de ani a prezentat Revelionul la Antena 1

Înainte de a apărea la Kanal D, Dan Negru a lucrat peste 20 de ani la Antena 1. Acolo, prezentatorul a moderat diferite emisiuni, majoritatea cu vedete. A avut și un show cu copii, „Next Star”. Pe lângă toate acestea, 22 de ani a realizat emisiunea de Revelion.

Dan Negru a prezentat și Revelionul 2022 la Antena 1. Atunci a fost detronat în audiențe de PRO TV. „Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună! Cu fair-play mă înclin în fața colegilor de la Kanal D, PRO TV, România TV, TVR și toți ceilalți care fac că Revelionul să fie o tradiție românească frumoasă”, transmitea la vremea respectivă Dan Negru.

Citește și

Florin Răducioiu se însoară din nou, la 53 de ani: propunere chiar în noaptea de Revelion