--> -->

Unde a ajuns Rednic să antreneze: ”100%”

Mircea Rednic nu a mai antrenat nicăieri după despărțirea de Dinamo din decembrie 2021, însă ”Puriul” este în tratative pentru a reveni activ în meseria lui.

Din informațiile Digi Sport, Mircea Rednic este în negocieri avansate cu Ermis, ocupanta locului 6 din divizia secundă cipriotă, cu o rundă rămasă de disputat, fără șanse de promovare!

Părțile sunt aproape de a ajunge la o înțelegere pentru un contract pe trei sezoane, iar obiectivul lui Mircea Rednic în sezonul viitor va fi promovarea.

”Vrea putere de decizie sută la sută”

Radu Buza, agentul lui Mircea Rednic, a transmis că antrenorul va semna contractul dacă nu apare o ofertă superioară în viitorul imediat apropiat.

”Dacă nu intervin alte oferte mai bine în următoarele zile, va semna 100%. Mâine (n.red joi) vom mai avea încă o discuție cu patronul echipei, vom discuta mai multe despre transferuri. Domnul Rednic are deja ceva idei și vrea putere de decizie 100%”, a spus Radu Buza, pentru Digi Sport.

O carieră frumoasă

Mircea Rednic poate bifa, astfel, o nouă experiență de antrenor în afara Ligii 1, după ce în ultimii aproape patru ani le-a pregătit pe Dinamo, în două mandate, Poli Iași și Viitorul, actuala Farul.

În afara granițelor României, Mircea Rednic le-a pregătit pe Al-Nasr, ianuarie – martie 2004, Alania, august – decembrie 2009, Xazar Lankaran, iulie 2010 – decembrie 2011, Standard Liege, octombrie 2012 – iunie 2013, Gent, octombrie 2013 – aprilie 2014, Mouscron, decembrie 2016 – februarie 2014, și Faisaly, iulie 2018 – octombrie 2018.

Citește și

Viorica Dăncilă: ”Tsunami, prima dragoste”