--> -->

Un veteran vrea să continue cu ”câinii”

Formația alb-roșie s-a reunit în această dimineață, la ora 10:00, la Săftica, sub comanda lui Gică Mihali, antrenorul lui Dinamo U19, însărcinat de Răzvan Zăvăleanu să se ocupe de echipă până la numirea unui președinte și a unui antrenor.

Din lotul așteptat la reunire fac parte atât jucători care au evoluat sezonul trecut în Liga 2, dar și mai mulți tineri de la echipa secundă.

Răzvan Patriche vrea să continue

Fundașul central Răzvan Patriche (36 de ani) vrea să continue la Dinamo și în sezonul viitor, anunță GSP.

Ajuns la club în iarnă, de la Academica Clinceni, Patriche a bifat 11 meciuri la Dinamo în acest sezon. El este apreciat de conducere și de staff și vrea să pună umărul la revenirea în Liga 1.

Patriche îi urmează astfel lui Gabriel Moura, 34 de ani, care și-a manifestat intenția de a merge mai departe cu formația din Ștefan cel Mare.

Bani mult mai puțini

Dinamo trebuie să-și reconsidere și bugetul de salarii pentru următorul sezon. În ediția în care ”câinii” au retrogradat în eșalonul secund, formația a avut un buget lunar de salarii care s-ar fi comparat cu câteva formații de play-off!

Bucureștenii au avut un buget lunar de salarii de 160.000 de euro! Cel puțin pe FC Voluntari și FC Argeș le-a depășit total în ediția precedentă, cu toate că ambele grupări au terminat sezonul în top 6.

În ”B”, roș-albii vor avea un buget mult mai mic: 3 mii de euro va fi salariul maxim la echipa dinamovistă în proximul sezon.

Citește și

Se înghesuie să-l felicite pe David Popovici: ”Noul nume în cartea de aur”