Un superduel din Champions League se poate juca pe Național Arena pe 23 februarie!

Cotidianul AS a anunțat astăzi că sunt șanse mari ca un duel de Champions League să se desfășoare pe Arena Națională! Și aceasta din cauză că gruparea gazdă are probleme serioase.

Atletico Madrid – Chelsea din optimile Champions League ar putea să se dispute pe cel mai mare stadion al țării. ”Los Colchoneros” are probleme din cauza impunătoarei arene ”Wanda Metropolitano”.

Clubul din capitala Spaniei trebuie să anunțe luni unde se va juca confruntarea programată pe 23 februarie. Arena Națională ar putea găzdui acest meci. Șefii echipei antrenate de Diego Simeone studiază în acest moment două variante: București și Tallin.

Madrilenii au amintiri grozave din ambele orașe. În anul 2012 au câștigat la București finala UEFA Europa League, iar la Tallin au cucerit Supercupa Europei, după un duel cu Real Madrid.

Protocolul UEFA prevede ca toate echipele implicate în cupele europene să aibă un al doilea stadion pregătit. Marea problemă o reprezintă noua tulpină de coronavirus. Sunt multe țări care nu permit intrarea pe teritorul lor a unor cetățeni care provin din zone afectate de această mutație a virusului.

Altfel, duelul dintre Leipzig – Liverpool se va disputa la Budapesta. Formația din Germania nu poate primi pe propriul stadion echipa engleză din cauza faptului că autoritățile nu sunt de acord să lase în țară cetățeni care provin din țări afectat de noua tulpină de coronavirus.

Iar Marea Britanie are o problemă uriașă din acest punct de vedere. Leipzig a solicitat să se facă o excepție, dar Ministerul federal de Interne a refuzat.

Citește și

Un superduel din Champions League se poate juca pe Național Arena pe 23 februarie!