Un român explică drumul către actorie

De unde vine inspirația pentru scenarii? Ce experiență împinge un om spre actorie? Sunt întrebări la care a răspuns unul dintre cei mai ocupați actori și regizori români, Robert Cristian Trif. Născut în România, trecut prin Ungaria și Elveția și stabilit în Dubai, Trif are o poveste de viață interesantă.

“Dintotdeauna mi-am dorit să fiu actor. Când eram copil, voiam să merg la teatru și părinții mă duceau. Mi-a plăcut experiența aceea și am simțit o legătură specială cu arta. Când mi s-a dat ocazia să mă apuc de actorie, am început să învăț și am făcut primul film. În ultimul meu film joc rolul unui fermier. Este o poveste despre un ziarist care merge la o fermă pentru a investiga o crimă. Când ajunge acolo, realizează că vă întâlni un alt detectiv. Amândoi vor întâlni o lume fantastică.

Pentru acest film, A tale of shadows, m-am pregătit mult, am pus câteva kilograme pe mine, am discutat mult cu regizorul, care mi-a spus ce așteaptă de la mine. Acum am terminat Sick World, un film despre depresie. În continuare lucrez la o dramă. Întotdeauna mi-am dorit să scriu, dar am făcut-o abia acum 3 ani. Atunci m-am gândit serios să fac filme. Inspirația vine din orice, din viață, din lucrurile din jurul meu, din experiențele mele”, a declarat Trif la emisiunea Zee Connect.
“Când eram copil, mă uitam la filme cu mama și cu tata, la filme de la Bollywood. Actorul preferat al tatălui meu este Raj Kapoor, iar al mamei mele este Amitabh Bachchan, pe care îl iubesc și eu. Dintotdeauna am urmărit filmele indiene”, a completat actorul și regizorul român.

Citește și:

Momentul crucial pentru Bianca Andreescu

No Comments Yet

Comments are closed