Un român aproape de PAOK Salonic. Poate continua munca lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a făcut istorie în Grecia sezonul trecut cu PAOK Salonic, cucerind eventul, iar în campionat a încheiat sezonul neînvins. Cu toate acestea a șocat despărțirea lui de gruparea condusă de Ivan Savvidis, antrenorul de 51 de ani preferând să plece la Al Hilal.

E greu să conduci echipa cu un patron ca Savvidis, povestea Răzvan Lucescu chiar pentru doarromania.ro, astfel că și portughezul Abel Ferreira are viață grea. Iar jurnaliști ruși au scris despre faptul că Oleg Kononov va fi adus în locul lusitanului, care este pe locul 3 cu PAOK, la 2 puncte în spatele lui Olympiakos. Kononov și-a dat demisia acum două săptămâni de la Spartak Moscova, rușii urmând să-l prezinte pe Giovanni Tedesco. În staff-ul lui Kononov este și antrenorul cu portarii Daniel Tudor, 45 de ani, fost goal-keeper la Dinamo București și Unirea Urziceni.

Românul este unul dintre oamenii de încredere ai rusului, care este în tratative avansate cu PAOK. Kononov, 53 de ani, l-a adus cu el în staff pe Tudor nu doar la Spartak, ci și la Krasnodar, Terek Groznâi și Arsenal Tula.

Citește și:

Un oficial FCSB ar vrea un mijlocaș dinamovist. Răspunsul a venit imediat

[post-views]
[post-views]