Out de la Dinamo! Apoi, măcar se rezolvă o problemă pentru echipă

Dinamo este penultima în clasamentul Ligii 1, cu două puncte mai mult decât ultima clasată, FC Botoșani.

În ultimele patru etape, roș-albii au bifat înfrângeri pe linie, fără gol marcat, primind în schimb 8! Ovidiu Burcă a primit vot de încredere din partea conducerii, însă suporterii sunt tot mai furioși.

Dennis Politic suspendat cu CFR Cluj

Programul competițional propune un nou meci extrem de greu pentru Dinamo, duminică seară, de la ora 21:30, contra celor de la CFR Cluj, o candidată certă la câștigarea campionatului. Partida se va desfășura pe Național Arena.

Ovidiu Burcă se confruntă și cu probleme de lot. În primul rând, este cert că l-a pierdut pentru această confruntare pe Dennis Politic, 23 de ani, unul dintre jucătorii importanți ai „câinilor” în startul sezonului. Mijlocașul ofensiv școlit în fotbalul englez a fost avertizat cu cartonaș galben la Galați, cu Oțelul (0-1), a adunat deja 4, astfel că va fi doar spectator cu ardelenii, duminică.

Dennis Politic a contribuit decisiv în două meciuri pentru „câini”. A marcat un gol cu U Cluj (1-1), apoi a provocat autogolul lui Ducan în meciul cu FC Botoșani (1-0). Politic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Ovidiu Burcă în startul sezonului.

Se rezolvă problema jucătorului eligibil U21

Totuși, antrenorului i se rezolvă o problemă esențială în privința duelului cu CFR Cluj. Revine Ionuț Amzăr, fundaș stânga, suspendat la meciul de la Galați din cauza cumului de cartonașe. Astfel, proaspătul internațional U21 își va relua locul în primul 11.

Burcă a avut probleme mari în conceperea primului 11 pentru etapa cu Oțelul. Mai ales că și Ahmed Bani, eligibil U21 pentru L1, s-a accidentat și nu a fost în lot.

Astfel, între Borcea (7 minute în sezon înaintea partidei de la Dunăre) și Bordușanu (încă nepus la punct cu pregătirea după accidentări teribile), antrenorul dinamovist l-a propus pe primul în formula de start. Ulterior, pe final de meci, l-a înlocuit pe Borcea cu Alexandru Irimia.

În continuare, „haita” are probleme cu câțiva jucători accidentați, Bani, Ilic și Homawoo, toți soluții pentru primul 11.

Citește și

Marcel Ciolacu anunță război cu ”regii jocurilor de noroc”: ”Și-n pandemie, păcănelele erau deschise, bisericile și spitalele închise”