Un oficial FCSB despre Straton: ”Doar boul e consecvent”.

Subiectul trecerii lui Cătălin Straton, de la Dinamo la FCSB, ține capul de afiș al dezbaterilor microbiștilor și la TV, și în mediul online. Portarul de 30 de ani a debutat aseară pentru noua sa formație, cu Argeș (3-0), și a fost apreciat pentru prestația din teren.

Mihai Stoica s-a declarat chiar încântat de evoluția fotbalistului și a spus că a existat o potrivire perfectă între momentul în care Dinamo a renunțat la portar și problemele de efectiv ale roș-albaștrilor, din cauza coronavirus. ”Nu discut despre perioada lui de la Călărași sau de la Timișoara. El și a acolo a apărat foarte bine, dar acolo poți spune că era o încărcare foarte mare, adversarii aveau multe ocazii. În ultima vreme, într-o perioadă în care Dinamo suferea, din cauza absențelor și a altor probleme, Straton a închis poarta. A apărat foarte, foarte bine.

Acum a demonstrat că e un portar matur. Ce a declarat acum 10 sau 11 ani (n.r – că nu va juca niciodată la echipa roș-albastră) nu are niciun sens acum. Așa gândea copilul atunci. Era normal, era crescut la Rapid. Știți cum e, doar boul e consecvent!

Ce s-a întâmplat acum a fost o mană cerească! Noi căutam portar. Am discutat cu Niță, dar nu a putut să vină. A fost ca în cazul lui Bălgrădean. Am găsit liber un portar foarte bun și cu vârsta perfectă. Nu cred că a fost OK să fie îndepărtat așa un portar atât de bun, într-o formă așa bună. Poate sunt senzaționali portarii spanioli aduși acum. Dinamo nu l-a dat la FCSB. Noi am aflat că este trecut pe linie moartă, că a fost pus pe lista de transferuri”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

Citește și

VIDEO Reacția vehementă a lui Orban după ce a fost huiduit în Neamț. Pe cine a găsit vinovat

No Comments Yet

Comments are closed