Un nou sosit ratează derby-urile! Revenire importantă

Ionel Gane are probleme de efectiv, nu doar financiare, din cauza managementului spaniol. Dinamo a rezolvat trei transferuri în startul lui 2021, însă antrenorul a pierdut deja un fotbalist.

O lovitură, având în vedere că ”haita” nu este numeroasă, în privința jucătorilor cu o oarecare experiență în prima divizie. Andrei Blejdea, 24 de ani, nu va mai constitui o variantă de luat în calcul pentru Gane timp de patru săptămâni, a anunțat GSP.

Extrema a suferit o microleziune fibrilară și va reveni pe teren abia la începutul primăverii. Cei din staff-ul tehnic speră că va fi bun peste două săptămâni, totuși, însă este o accidentare cu probleme.

Staff-ul tehnic și cel medical nu doresc să riște folosirea fotbalistului ofensiv întrucât ar risca să-l piardă pentru tot restul sezonului. Blejdea va rata ambele derby-uri cu FCSB de la începutul lunii viitoare, mai întâi, în campionat, apoi în Cupa României. Blejdea a strâns două meciuri în tricoul roș-alb, intrând pe parcurs de fiecare dată.

La Botoșani era anunțat titular. A fost scos din echipă fix înaintea startului partidei din cauza problemelor medicale.

În schimb, astăzi, înainte de meci, PCH a anunțat pe Facebook că Paul Anton va intra diseară pe teren, după ce a absentat la Botoșani! ”Pittbull-ul care știe cel mai bine să întărâte haita, Paul Anton, va fi pe gazon”, au transmis fanii, care au pus azi umărul la deszăpezire pe arena din Ștefan cel Mare.

Citește și

Cel mai mare transfer din fotbalul românesc: Man în Serie A, afacere făcută!