Un nou meci echilibrat în drumul spre Liga 1

Poli Iași și Gloria Buzău au remizat, scor 1-1, în runda secundă a play-off-ului din Liga 2. Gazdele pregătite de Leo Grozavu au urcat pe primul loc.

Se încinge lupta

Pasul greșit făcut de CSA Steaua în deplasarea cu Oțelul, scor 2-3, le-a deschis drumul ieșenilor spre prima poziție a play-off-ului.

Elevii lui Leo Grozavu au început în forță, dornici să profite de oportunitate, dar deschiderea scorului a venit în minutul 31, după o gafă a lui Stoian.

Portarul buzoienilor a ieșit pe sub minge și l-a lăsat în fața porții goale pe Cătălin Hlistei. Fostul rapidist nu putea rata din interiorul careului mic.

Buzăul nu se lasă

Băgați în ședință de Adrian Mihalcea, oaspeții au ieșit cu altă față de la cabine și au egalat la prima acțiune de poartă. Viktor Angelov a profitat de greșeala compatriotului Risto Jankov, prins la 20 de metri de propria poartă, și l-a lobat elegant.

Poli a forțat în ultimul sfert de oră, dar n-a găsit calea spre plasă. Egalul i-a fost suficient pentru a prelua conducerea în play-off-ul din Liga 2, cu 44 de puncte. Gloria Buzău ajunge la 33 de puncte, pe poziția a 4-a, una de baraj, depășind cu un punct Dinamo și Unirea Dej, care se vor întâlni duminică în Transilvania.

Citește și

Frații Tate, eliberați după 3 luni: unde au fost plasați